Novice

Izpiti, praksa, diplomska naloga in usklajevanje treninga

Dolgo ni bilo nič za čuti od mene, vendar vam sporočam da sem še med živimi :). Za mnoge se je triatlonska sezona že začela, forma pa je že blizu ali pa na vrhuncu. Pri meni je lansko sezono bilo enako, letos pa sem se odločil, da sezono podredim najpomembnejši stvari ta hip, to je zaključek prvega dela študija. Torej, glede na to da se s športnimi dosežki trnutno ne morem ravno pohvaliti, čeprav niti slučajno ne počivam in lenarim, kot si morda nekateri ob takšnem zapisu lahko predstavljate, si lahko v svoj rezime dodam rekord v opravljenih izpitih na semester. Ta je zdaj na številki 10 :D. No, zdaj ko je večina dela za mano se ukvarjam predvsem s pisanjem diplome in opravljanjem praktičnega usposabljanja v okvirju učnega načrta fakultete.

Praksko opravljam na podjetju Energetika Maribor, za katere bom naredil tudi diplomsko nalogo s katero se trudim, da bi ispadla uporabna in koristna še za koga drugega kot samo za mene.

V prostem času in med prazniki sem skočil tudi na kratko na morje (ne morem iz svoje kože, morje me pač vedno pritegne) in naredil nekaj kvalitetnih kilometrov na teku in kolesu. Testiral sem tudi NOVO PLAVALNO OBLEKO, ki jo bom uporabljal v tej sezoni. To je MAKO TORRENT, super stvar lepega izgleda in izredno kvalitetna in hitra v vodi. Priporočam da si ogledate stran našega uvoznika Swimhohlic, kjer imajo na razpolago tudi druge zanimive plavalne pripomočke. Ko sem doma treninge usklajujem s prostim časom, tako da ohranjam soliden nivo kondicije.

IMG_0805

Prejšni mesec se je v Rušah po nekaj mesecih dela tudi uradno odprl prenovljen športni park. Na otvoritvi sem bil prisoten tudi sam, ter podal svoje pozitivno mnenje o delu in napredku na področju športa in rekreacije v Rušah.

IMG_0742

In še zadnja novica oziroma projekt, v katerega smo doma vložili ogromno dela, truda in ustvarjalne žilice. V drugi polovici maja bomo na platformi Airbnb in Booking, ter seveda preko svoje lastne internetne strani začeli oddajati apartma v neposredni bližini smučišča v Mariboru. Apartma bo urejen v starinsko – modernem stilu, za štiri osebe oziroma z dvema spalnicama. Več slik in informacij o tem bom podal v kratkem, ko zaključimo še zadnje detajle in poslikamo ter uradno objavimo oddajanje na internetu. Če poznate koga, ki bo iskal namestitev v Mariboru oz. na obronkih Mariborskega Pohorja, tukaj smo! 😉

IMG_0856

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”pomlad 2017″]

IMG_0812

Morda vas bo zanimalo tudi